M4 (4-7 tn)
NTP 10 (13-21 tn)
NTP 20 (20-25 tn)

Marttiini pikaliittimet sopii tela- ja pyöräalustaisiin pienkaivinkoneisiin. Kallistussylintereiden varret on koteloitu, jolloin ne eivät ole ulkoisten kolhujen aiheuttamille vaurioille alttiina. Kallistuskulma on + – 40 astetta ja koska sylinterit ovat koteloitu, niin ne eivät missään kallistuksen vaiheessa ”sojota sivulle” aiheuttamaan vaurioriskiä.

Liittimen lukitussyylinterissä on paineohjattu lukitus, jolloin se ei voi aueta ennekuin varren puolelle ohjataan avauspaine, joka avaa hydraulisen lukon, jolloin kauha voidaan vaihtaa ohjaamosta käsin.

Öljyletkut koneesta liittimeen vedetään kaivuuvarren keskilinjaa pitkin, jolloin ne ovat täysin suojassa eivätkä missään vaiheessa ole alttiina ulkoisille vaurioille. Täten on harmilliset ja aikaa vievät pikkuviat sekä ylimääräiset letkujen vaihdot minimoitu. Taittolaakereiden kantopinnat ovat reilusti mitoitetut, jolloin laite kestää erittäin kovaa käyttöä.

Liitin on suunniteltu mahdollisimman matalaksi, jotta kaivuugeometria ja murtovoima koneessa säilyvät mahdollisimman alkuperäisinä. Liitin on valmistettu erikoisrakenneteräksestä.

Toimitetaan nostokoukulla varustettuna, automaattirasvaus-valmiuksella, sekä konekohtaisin sovituksin, letkutettuna.
Paino 100 -300 kg

 

Kuvassa pikakiinnike S6